Лудогорец е новият-стар шампион на България. Орлите победиха ЦСКА с 3:1

...
Лудогорец е новият-стар шампион на България. Орлите победиха ЦСКА с 3:1
Коментари Харесай

Лудогорец е шампион на България за рекорден 13-ти път

Лудогорец е новият-стар първенец на България.  " Орлите " победиха ЦСКА с 3:1 вкъщи и към този момент и на процедура са първенци, печелейки своята 13-та поредна купа. Дуа откри в самото начало на дуела, само че Каранга изравни. През втората част Недялков и отново Дуа от дузпа донесоха триумфа на домакините.
Прочетете още
Още във втората минута Лудогорец откри, Текепетей подаде към Дуа, който се завъртя и вкара за 1:0. 

ЦСКА съумя да изравни в 34-та минута, когато Амос Юга изведе добре Каранга, а Падт излезе да пресрещне нападателя, само че той копна топката и го трансферира за 1:1.

Още при започване на втората част Лудогрец вкара втори гол. 

Лудогорец реши всичко в 55-та минута, когато Каранга игра с ръка в наказателното поле и в началото това убегна от погледа на Волен Чинков, само че след обзор с ВАР той отсъди дузпа. Квадво Дуа застана зад топката и не сгреши, правейки 3:1.

Веднага след вкарването на дузпата играчите на двата тима провокираха същинско меле и се стигна и до замяна на удари. След всичко това Каранга от ЦСКА и Текпетей от Лудогорец бяха изгонени с директни червени картони. 

Така Лудогорец стана за рекорден 13-ти следващ път първенец на България и усъвършенства личния си връх от 12 следващи оценки. Тимът си обезпечи място и в квалификациите за Шампионска лига. 

Следващия мач на Лудогорец е на 15 май край за Купата на България против Ботев. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР